Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, eno prometno nesrečo z lahko telesno poškodbo in dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kršitev javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru, pet primerov povoženja divjadi, zasegli osebni avtomobil in izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Prometna nezgoda z lahko telesno poškodbo se je pripetila v Črenšovcih in sicer je prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila in kolesarjem, kateri je vozil v napačni smeri. Pri trčenju je nastalo za 200 Eur materialne škode.

Na področju kriminalitete smo v Murski Soboti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje osebnega avtomobila, v Apačah poškodovanje dveh modulov sončne elektrarne in v Odrancih kaznivo dejanje nasilja v družini, istočasno je bil storilcu kaznivega dejanja izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Zenkovcih vozniku zasežen osebni avtomobil. Na pristojno sodišče bo zoper kršitelja podan obdolžilni predlog.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.