Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva požara, tri povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. V naselju Ženik sta v trčila voznica osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Slednji je v trčenju utrpel lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 1500 EVR.

S področja kriminalitete na avtocestnem postajališču Grabonoš obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila, na območju Lendave obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila in tatvina denarnice, v Murski Soboti goljufija pri nakupu goriva in na območju Ljutomera poškodovanje sadnega drevesa.

Obravnavana sta bila dva požara. V G. Radgoni se je zaradi napake vnel stroj za pasterizacijo. V M. Soboti pa je zagorela plastična posoda kamor so odlagali pepel.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršiteljica, ki je nadaljevala s kršitvijo v zasebnem prostoru je bila pridržana.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na pomurski avtocesti.