Sveže

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, zasegli eno vozilo in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec hudo telesno poškodovan, pet udeležencev pa je utrpelo lahke telesne poškodbe.  V Podgradu je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v hišo. Utrpel je hudo telesno poškodbo. Materialne škode je za 8.000 EVR.

S področja kriminalitete na območju G. Radgone obravnavana tatvina bančne kartice, s katero je bilo zatem opravljenih več dvigov gotovine in tatvina denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti. Obravnavano je bilo še poškodovanje tuje stvari in grožnja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju Ljutomera zasežen moped. V Murski Soboti pa je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržan voznik osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.