Ostalo

Pince: Uslužbenci finančne uprave znova uspešni

Po tem, ko so v začetku avgusta uslužbenci Finančne uprave RS v Pincah, na avtocestnem počivališču Pince-sever odkrili 10 ilegalnih prebežnikov, so ti dva dni kasneje znova bili uspešni in pri pregledu vozila in prtljage odkrili 360 kosov tablet.
Iz Finančne uprave RS so včeraj sporočili, da so njihovi uslužbenci v Pincah, dva dni po odkritju desetih ilegalnih prebežnikov, znova bili uspešni. Pri pregledu vozila in prtljage so namreč odkrili 360 kosov tablet. Šlo je za prepovedane snovi v športu.

“Uslužbenci mobilnega oddelka Finančnega urada Murska Sobota so dne 10.8.2018 pri opravljanju finančnega nadzora na pomurski avtocesti A5, na počivališču Pince, opravili pregled/preiskavo kombiniranega vozila z moldavskimi registrskimi oznakami, ki ga je vozil državljan Moldavije. Pri pregledu vozila in prtljage so odkrili 360 kosov tablet STROMBAFORT, ki vsebujejo učinkovino stanazolol, katera je uvrščena na seznam nedovoljenih snovi v športu (anabolični androgeni steroidi),” so sporočili.

Tablete so se nahajale v kartonski škatli med ostalo prtljago. Zoper voznika je bil uveden prekrškovni postopek, blago pa predano Policiji.