Ostalo

Članska ekipa NK Odranci na priprave v Poreč

Ekipa Odrancev, ki je jesenski del tretjeligaškega nogometnega državnega prvenstva vzhod končala na tretjem mestu in z 31 točkami, sicer tik za murskosoboško Muro, bo svojo člansko ekipo poslala na priprave v Poreč, na Hrvaško.

Pred tretjeuvrščeno ekipo 3. SNL -vzhod, NK Odranci, so priprave v tujini in sicer na sosednjem Hrvaškem, natančneje v Poreču, v času od 18.2 do 21.2.2016. “V osrčju zelene Lagune bodo nabirali nove moči pred nadaljevanjem prvenstva. Hotelski kompleks v katerem bodo bivali in trenirali, je posebej prilagojen pripravam klubov in jim nudi kar 3 igrišča z umetno travo, eno z naravno travo, sodoben fitness in bazenski kompleks,” so povedali pri odranskem nogometnem klubu.

Ekipa bo tam odigrala tudi dve prijateljski tekmi. Prvi nasprotnik bo ekipa Novigrada, druga pa en izmed avstrijskih ligašev, s katerimi pogovori še potekajo. “Upamo, da bo ekipa maksimalno izkoristila priprave v toplejših krajih in se z novimi močmi vrnila domov na nadaljevanje priprav in prijateljskih tekem,” zaključujejo pri NK Odranci.

Nekaj menjav pri ekipi in zmaga nad ptujsko Dravo

Odransko nogometno ekipo so v prestopnem roku zapustili trije igralci: Kapetan Patrik Raduha, Luka Ciglarič in Marsel Kolar. V klub pa so prišli: Gašper Hozjan (vrnjen iz posoje v Bistrici) in novinci: Uroš Pavel, Dario Toplek in Sašo Kociper.

Se pa je enajsterica iz Odrancev izkazala na Ptuju. V začetku pripravljalnih srečanj, 30. januarja, je Rajbarjeva četa gostovala pri ekipi Drave, ki tekmuje v 2. SNL in zaseda drugo mesto lestvice. Srečanje so Prekmurci dobili z rezultatom 1:2.