Sveže

Brez registrskih tablic in brez ene nameščene pnevmatike divjal po naselju

Policisti so tokrat imeli polne roke dela s predrznim voznikom, ki je brez registrskih tablic ter brez ene pnevmatike divjal po naselju Sebeborci. Za tem jim je celo skušal pobegniti, a neuspešno. Voznik si bo zagotovo prislužil zajeten kup kazni.
“Minuli petek v popoldanskem času smo bili policisti obveščeni, da po naselju Sebeborci z osebnim avtomobilom brez registrskih tablic in brez ene nameščene pnevmatike (vožnja po platišču) divja občan. Ob kontroli naselja Puconci oz. med izvajanjem nalog za izsleditev navedenega voznika so policisti le tega v naselju izsledili. Voznik ni upošteval znaka policistov (modra svetilka in kratki zvočni signal službenega vozila), ampak je zapeljal v smeri železniške proge. Pred železniško progo se je z vozilom zaustavil in stekel v smeri železniškega podhoda, kjer je padel po stopnicah in se pri tem lahko telesno poškodoval. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti katerega je odklonil, zato mu je bilo odrejeno pridržanje.

Zoper voznika bo zaradi več kršitev cestno prometnih predpisov in odklona preizkusa alkoholiziranosti, podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče,” so sporočili iz PU Murska Sobota.