Ostalo

Tudi letos možna izposoja koles ter pripadajoče opreme

V teh dneh je javni zavod za turizem in razvoj Lendava, ki deluje v stavbi kolesarskega centra, pričel z izposojo koles ter pripadajče opreme. Kolesa si je možno izposoditi tudi na Glavni ulici v Lendavi, pri podjetju Turizem d.o.o.
S sodelovanjem javnega zavoda za turizem in razvoj Lendava ter podjetja Turizem d.o.o., si je tudi letos v našem mestu možno izposoditi kolo s pripadajočo opremo. Skupno si je možno izposoditi 35 koles, od katerih je 25 koles za odrasle in 10 koles za otroke. Kot so sicer napovedali že lansko leto, si bo kolesa moč izposoditi tudi pri razglednem stolpu Vinarium, a dogovori še potekajo.

Cenik

Za treking moško, treking žensko, treking mladinsko moško, gorsko moško in gorsko žensko kolo znaša cena izposoje za do 3 ure 3 evre, za 1 dan 5 evrov in za tedenski najem 30 evrov. Za otroško fantovsko in otroško dekliško kolo znaša izposoja za do 3 ure 2 evra, za 1 dan 3 evre in za teden dni 18 evrov.

Najem kolesarske čelade ali kolesarske torbe za do 3 ure ali za en dan znaša 1 evro, za celoten teden pa 6 evrov. Izposoja otroškega sedeža za do tri ure ali en dan znaša 3 evre, za teden dni pa 18 evrov.

V kolikor boste opravili družinsko ali skupinsko izposojo (3 kolesa ali več), znaša najem za do 3 ure 2 evra, za celoten dan 4 evre za najem za celoten teden pa 24 evrov. Za najem enakega števila otroških koles pa je cena, glede na kolesa za odrasle, prepolovljena.

Dijaki in študenti so deležni 30% popusta, v primeru vrnitve poškodovanega kolesa ste dolžni plačati popravilo (znesek po odločitvi serviserja). V kolikor vrnete umazano kolo, boste k znesku dodali še 5 evrov za čiščenje.

Dnevni najem v poletnem času traja do 19:30 h, dnevni najem v zimskem času do 15:30 h in dnevni najem v zimskem času v soboto do 13:30 h.