Ostalo

The best rojstnodnevna zabava z ekipo Paintball Ljubljana

LJUBLJANSKI PAINTBALL je med mladimi in najstniki priznan kot najboljša izbira za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani. Ponujajo vam možnost praznovanja na prostem na svojem zunanje igrišču ali pa v notranji areni, kar pomeni, da vam vreme ne more prekrižati načrtov. Pri Paintball Ljubljana imate na voljo več različnih paketov za praznovanje otroških rojstnih dni, zato boste zagotovo našli popolno izbiro za svojega otroka.
Z več kot 12 let izkušenj pri organizaciji rojstnodnevnih zabav, se je PAINTBALL LJUBLJANA izkazal kot pravi mojster svojega posla. Njihova dolgoletna ekipa je gostila na tisoče otroških praznovanj, pri čemer je vsak dogodek izstopal kot povsem edinstven. Vodilo, ki ga EKIPA Paintball Ljubljana dosledno uresničuje, je: “Ponuditi izjemno zabavo ob absolutni prednostni varnosti.”

Najbolj popularna aktivnost za praznovanje rojstnega dne je LASER TAG

Najbolj priljubljena izbira za praznovanje rojstnega dneva je nedvomno LASER TAG. Ta dinamična igra je primerna tako za osnovnošolske otroke kot tudi za najstnike in odrasle. Različice igre so prilagojene glede na starostno skupino, pri čemer je igra za odrasle in najstnike nekoliko bolj zahtevna, saj vključuje raznolike igralne scenarije ter dodatno opremo.

Laser tag je možno igrati tako na zunanjih igriščih kot tudi v notranjih arenah, kar omogoča prilagajanje glede na vreme in želje udeležencev. Igra se lahko odvija tako podnevi kot tudi ponoči, kar dodatno vzbudi vznemirjenje in popestri izkušnjo. Z igro lahko začnejo že otroci, starejši od 7 let, kar pomeni, da je tovrstna zabava dostopna tako mlajšim kot tudi starejšim otrokom.

Pri praznovanju rojstnega dneva v sklopu ponudbe Paintball Ljubljana vam zagotavljamo poseben prostor za pogostitev, ne glede na to, kateri paket aktivnosti in lokacijo izberete. Poleg osnovnega dogajanja vključujemo tudi dodatne dejavnosti, ki bodo navdušile otroke in najstnike. Na voljo imamo prostor za raznovrstne aktivnosti, kot so mini odbojka, nogomet, badminton, ročni nogomet in ping pong.

Ekipa Paintball Ljubljana se zavzema za zadovoljstvo vsakega posameznika. Naša pestra izbira programov za praznovanje rojstnega dneva omogoča, da vsakdo najde nekaj, kar mu najbolj ustreza in kar bo ustvarilo nepozabno doživetje.

PAINTBALL ZA MLADINO – Naš paket za rojstnodnevno zabavo vključuje popolno varnostno opremo: zaščitne kombinezone, maske, rokavice ter prsne zaščite (za najstnike). Za najstnike je na voljo prilagojena oprema z lažjimi markerji na plin in manjšimi 50-kalibrskimi kroglicami. Mlajši otroci uporabljajo vzmetne markerje in 50-kalibrsko kroglicami. Uživate lahko v piknik prostoru za postrežbo hrane, ki je pripravljen za edinstveno praznovanje rojstnega dne.

LASER TAG ZA MLADINO – Laser tag je izredno priljubljena igra med vsemi generacijami spoh med otroci. V našem paketu za rojstnodnevno zabavo prejmete vso potrebno opremo: naglavne senzorje, taggerje, digitalne zastave in baze za oživljanje. Za najstnike smo pripravili napredno opremo in raznolike scenarije, da še dodatno popestrimo doživetje.

NERF ROJSTNI DAN – Ta priljubljen koncept praznovanja je namenjen našim najmlajšim, saj se lahko igre z Nerf pištolami udeležijo že otroci, starosti 6 let. Igre so zasnovane tako, da poudarjajo otroško zabavo in veselje, brez tekmovalnega pridiha, kar je popolno za praznovanje rojstnega dneva najmlajših

Lokacija:

Paintball Ljubljana vam omogoča izbiro med dvema različnima lokacijama za izvedbo praznovanja rojstnega dneva otrok.

Prva lokacija je priljubljeno zunanje igrišče Paintball Ljubljana, ki se nahaja ob Ižanski cesti na križišču Hauptmancev. To območje se razprostira na kar 6000 m2 zelenih površin. Tu boste našli raznolike piknik prostore, več poligonov za različne aktivnosti in mini igrišča. Kljub svoji bližini središču Ljubljane, boste v tem zelenem kotičku pozabili na mestni vrvež, saj se nahajate le deset minut stran od mestnega jedra.

Druga možnost je notranja arena, ki se nahaja v priznani diskoteki Cvetličarna, na Kranjčevi ulici 20. Ta izjemna lokacija ponuja kar 800 m2 igralne površine, razdeljene na dve nadstropji. Notranja arena se prepleta z ambientom diskoteke, ki jo odlikuje glasba in svetlobni efekti, kar ustvarja prav posebno vzdušje za laser tag in notranji paintball. Arena se razteza tudi v VIP prostorih diskoteke ter v spodnjem delu, kar zagotavlja izjemno raznoliko in vznemirljivo doživetje.

Naše prednosti:

  • Temeljito vzdrževan poligon, ki je vedno v odličnem stanju.
  • Ekipa izkušenih in prijaznih animatorjev, ki poskrbijo za vrhunsko doživetje.
  • Uporaba visokokakovostne opreme, ki zagotavlja varnost in udobje.
  • Naši animatorji združujejo zabavo s prednostjo varnosti, tako da se vsi udeleženci počutijo udobno in zaščiteno.
  • Stalno vlaganje v posodobitve tako na poligonih kot tudi v ponudbi, da zagotovimo svežino in raznolikost izkušenj.

Naj bo tudi vaše praznovanje rojstnega dne nepozabno! Vse možnosti za rojstnodnevne zabave si lahko ogledate na uradni spletni strani Paintball Ljubljana.

Oglasno sporočilo