Ostalo

Številne spremembe po zimskem prestopnem roku tudi pri nogometnih klubih, ki nastopajo v MNL Lendava

Po prestopnem roku, ki se je zaključil v petek, 16. februarja, so bile sprememb deležne tudi enajsterice nižjeligaških nogometnih klubov, ki tekmujejo v medobčinski nogometni ligi pod okriljem Medobčinske nogometne zveze. Za vas smo te spremembe tudi preverili!
Medobčinska nogometna zveza Lendava je v minulem zimskem prestopnem roku izdala štiri registracijske zapisnike, v katerih so zabeleženi vsi prestopi nogometnih klubov, ki tekmujejo v zanimivi Medobčinski nogometni ligi in katero lahko že več let spremljate tudi na našem spletnem portalu. Za vas smo preverili kakšne spremembe so se zgodile po posameznih nogometnih klubih, da -malo za šalo, malo za res, v spomladanskem delu prvenstva, ki se za omenjene nogometne klube prične 31. marca, ne boste presenečeni!

NK Olimpija Dolga vas je bogatejša za Tihomira Kepeja, ki se je med belo-zelene preselil iz Nafte 1903, prav tako so ene okrepitve bili deležni tudi Odranci. Iz Črenšovcev se je namreč k sosedom podal David Šandor. V gabersko Panonijo sta iz ND Nedelica prišla David Kranjec in Luka Kotnjek, iz Hotize pa Tadej Horvat. V polanski nogometni klub se je iz Nafte 1903 podal Jaša Kotnjek, iz Hotize pa Blaž Vuk. V Nedelici so se razveselili Sama Dominka, ki je prišel iz Turnišča, Mihe Lutarja, ki je zapustil Panonijo iz Gaberja in Gregorja Prše, ki je prišel iz Turnišča. V Kobilje je iz Prevalj prišel Mihael Bukovec.

NK Bistrica je bila deležna okrepitev iz Nedelice Miha Maučec, iz Odrancev Patrik Žugelj, iz Beltincev Marsel Kolarič in iz Petišovcev Alen Šimonka. Kar sedem igralcev pa je v bistriški nogometni klub prišlo iz Črenšovcev. To so: Niko Horvat, Nino Recek, Luka Sobočan, Tadej Vučko, Blaž Horvat, Rok Horvat in Alan Vida. Čentibčane je okrepil Rok Horvat iz Nafte 1903, Matjaž Piberčnik iz Bogojine in Tomi Šooš iz dolinske Zvezde, Petišovčani pa bodo sezono nadaljevali s Patrikom Gaborjem in Zlatkom Horvatom ki sta se v Petišovce podala iz lendavske Nafte 1903, z Denisom Radovanom iz NK Dokležovje ter Igorjem Cenerjem.

Kapca se je okrepila z Robertom Ladislavom Imrejem, ki je prej branil barve Nafte 1903, s Slavkom Lebarjem ki je prišel iz Renkovcev, z Boštjanom Verbančičem iz NK Lipa ter z Markom Pršo, ki je do sedaj branil barve Polane. Dolinčani bodo zadnji marčevski dan prvič zaigrali z novo okrepitvijo iz Mostja, Álmosem Kovácsom, k Zvezdi pa je prišel še Arpad Soos. Pod zgodovinske hraste je prišel nastopat še Matija Toth iz čentibskega nogometnega kluba. Nogometni klub iz Pince-Marofa bo spomladi prav tako zaigral z dvema novima igralcema. To sta Marko Tkalec iz Nafte 1903 in Benjamin Varga iz dolinske Zvezde.