Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Rakičanu obravnavana tatvina ženske verižice in denarja. V Gornji Radgoni je neznanec iz skupnih prostorov stanovanjskega bloka odtujil štiri pare smuči. Lendavski policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje in nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji ponarejanja denarja. Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 08.00 in 14.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.