Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, kaznivo dejanje, šest kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in zasegli eno vozilo.

V obravnavanim prometnih nesrečah so se v treh trije udeleženci telesno poškodovali, v eni pa je nastala le materialna škoda. V Večeslavcih je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Utrpela je lahko telesno poškodbo, nastalo pa je za 1000 EVR materialne škode. Izven naselja Cankova je voznik trikolesnika zapeljan z vozišča. Utrpel je lahko telesno poškodbo, materialne škode pa je za 2000 EVR.  V Podgradu pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal nasproti. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo, materialne škode pa je za 12.000 EVR.

S področja kriminalitete na območju Lendave obravnavana tatvina denarnice z dokumenti in bančnimi karticami.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Murske Sobote je bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo vozilo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.