Ostalo

Oblazinjene postelje – ko se zares dobro naspite!

Vsak, ki vsaj nekaj da nase in svoje zdravje ve, da nikakor ni vseeno, na kakšni postelji spi. O primernosti samega ležišča in njegovi izbiri obstaja veliko število člankov, medtem ko o posteljnih okvirjih ni prav veliko govora. Kakovost vaše postelje je namreč odvisna od treh ključnih dejavnikov, vsak izmed njih pa si zasluži pozornost: tip postelje oz. posteljnega okvirja, posteljno oz. letveno dno in ležišče oz. vzmetnica. Ko kupujete novo posteljo vam zato svetujemo, da se za pomoč obrnete na izkušenega svetovalca.
Odlično svetovalno ekipo lahko srečate tudi v našem največjem spletnem ponudniku notranje opreme – salonu Furnitura, kjer že vrsto let vlagajo v zagotavljanje vrhunske uporabniške izkušnje za svoje stranke. Z njimi smo se pogovarjali o trenutno najbolj ‘vroči robi’ spalnega programa – to so oblazinjene postelje. Že ime pove, da gre za več kot samo navadne postelje, mi pa vam razkrivamo, zakaj so tako posebne.

Veste, kaj je najboljše za vas?

Že bežen pregled različnih modelov postelj na spletu vam bo razkril, kako pestra ponudba čaka na vas. Toda katere postelje so tiste, ki so zares vredne vašega ogleda? Kadar govorimo o kvalitetnem spancu najpogosteje omenjamo kvalitetno ležišče, pozabljamo pa na ustrezno posteljno ogrodje. Brez njega vam še tako vrhunska vzmetnica ne bo kaj dosti koristila. Pri izbiri postelje je izrednega pomena kakovost materialov, ki jo gradijo, masivnost, trdnost in obstojnost. Nihče si namreč ne želi že po letu uporabe menjati ta ključni pohištveni kos vsake spalnice.

Med najbolj luksuzne zagotovo sodijo oblazinjene postelje. Po mnenju svetovalcev iz pohištvenega salona Furnitura njihove veličastnosti ne gre pripisati zgolj izredno prestižnemu izgledu, ki jim ga daje oblazinjeno vzglavje, ampak tudi številnim drugim praktičnim rešitvam, ki vam jih ponujajo.

Zakaj so ravno oblazinjene postelje najboljša izbira?

Ena izmed glavnih razlogov, zakaj so oblazinjene postelje tako zelo priljubljene, je zagotovo udobje, ki vam ga nudijo. K temu prispevajo predvsem oblazinjene
stranice, pogosto pa tudi njihova višina – te postelje so povečini višje, s tem pa bistveno olajšajo vaše vstajanje. Razkošnost oblazinjenih postelj pa se meri
tudi v njihovi praktičnosti. Verjetno si niste niti mislili, da so zelo enostavne za vzdrževanje? Le kako, ko pa izgledajo tako glamurozno in popolno? Zahvala gre predvsem izredno trpežnim tkaninam, ki so zelo enostavne za čiščenje in velikokrat tudi vodoodporne.

Kam s stvarmi? Pod posteljo, seveda!

Ne veste kam z odvečnimi sezonskimi oblačili, odejami in ostalimi stvarmi, ki kar nočejo končati v smeteh? Pospravite jih lahko pod posteljo. Oblazinjene postelje z dvižnim dnom (oblazinjena postelja Tremont) so odlična rešitev za vse, ki vam primanjkuje prostora za shranjevanje. Postelje z dvižnim mehanizmom so narejene na način, da je zgornji ležalni del mogoče s pomočjo dvigniti navzgor, pod njim pa je na voljo velik prostor za shranjevanje. Sam mehanizem je izredno natančno zasnovan, zato ni bojazni, da bi se ob skrbni uporabi obrabil.

Prestiž v vaši spalnici – eko usnje

V Furniturini ponudbi boste lahko našli številne različice oblazinjenih postelj. Za ljubitelje minimalizma je na voljo klasična oblazinjena postelja Kalla Onyx, ki se ponaša z odlično kombinacijo lesa in tkanine. Tisti, ki prisegate na najvišji standard, pa ne boste mogli odvrniti pogleda od boxspring postelje Candy. Na njej boste namreč spali kot na oblačku.

Med najbolj zaželene postelje pa sodijo tiste iz eko usnja. Ta prestižni material se zelo pogosto znajde v vseh spalnicah, kjer stavijo na udobje in brezčasen dizajn. Usnje namreč pohištvu daje pridih luksuza, ki nikoli ne zbledi. Za dovršen slog vaše spalnice bo poskrbela oblazinjena postelja Piano, ljubitelji pohištva v kombinaciji tkanine in lesa pa se boste navdušili nad modelom Stela.

Vse naštete modele vam bodo predstavili tudi prijazni Furniturini svetovalci. Nekaj razstavnih eksponatov si lahko ogledate v živo v njihovem ljubljanskem showroomu, na Letališki cesti 32j. Pri končni odločitvi pa vam bodo v pomoč tudi katalogi ter vzorčki materialov.

Sanjska postelja le klik stran od vas

Svojo izbrano oblazinjeno posteljo pa lahko naročite tudi preko spleta po garantirano najnižji ceni! Ker ni vseeno, na kakšni postelji spite, se lahko z vsemi svojimi vprašanji obrnete na enega izmed Furniturinih strokovnjakov. Za vse nasvete in ideje so vam na voljo po telefonu na številki 070 458 517, preko spletnega kontaktnega obrazca ali na e-naslovu prodaja@salonpohistva.si. Prijazni svetovalci in svetovalke vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Sanjajte na vrhunskih oblazinjenih posteljah, ki vam jih ponuja pohištveni salon Furnitura!

Oglasno sporočilo