Ostalo

Jutri: Dobrodelna degustacija vin z vinsko kraljico Lendave

“Kot vinska kraljica Lendave vas vljudno vabim, da se nam pridružite to soboto, 10. decembra ob 18. uri v prostorih Mestne hiše, v Kroni.” V organizaciji vinogradniških društev Lendave, Čentibe in Hotize ter ZTR Lendava se bo v soboto, 10. decembra, v večernih urah v prostorih Krone v Mestni hiši odvila praznična dobrodelna izdaja degustacije vin Kapljica kulture.
“Vabimo vas na praznično dobrodelno izdajo degustacije vin Kapljica kulture, v sklopu dogodkov vinske kraljice Lendave Lucije Šetar, s katero bomo v zaključek leta vstopili z nasveti o kulturi pitja ter izborom vin za praznične dni. Dogodek je namenjen vsem, tako mladim kot mladim po srcu in je dobrodelne narave. Vstopnina, ki znaša 10 eur, bo v celotni namenjena v dobrodelne namene, za katero boste prejeli brezplačen kozarec Vinarium ter degustacije vin s prigrizkom. Zbran znesek vstopnin kot tudi donacije različnih podjetij bo Lucija Šetar namenila Dvojezični osnovni šoli II Lendava. Pričarajmo nasmehe ranljivim v tem prazničnem času skupaj,” so sporočili.

Gre za sklop dogodkov vinske kraljice Lendave Lucije Šetar, ki bo ob zaključku leta ponudila nasvete o kulturi pitja ter izbor vin za praznične dni. “Pravkar smo vstopili v praznični december, mesec pričakovanja, veselja, hvaležnosti in obdarovanja,” so še zapisali. Na omenjenem dogodku, ki se bo odvil v Kroni, na Glavni ulici 20, se bodo, kot so sporočili, združili pesem, vino in ljubezen. Na dogodku bodo za glasbeno vzdušje poskrbeli člani zasedbe Rooftops: Vanja Novak, Edo Gal, Mitja Bensa, Tomi Győfi in Damir Soldat. “Vabljeni na praznično dobrodelno izdajo degustacije vin v družbi vinske kraljice Lendave – pričarajmo nasmehe ranljivim v tem prazničnem času skupaj!”