Ostalo

Družno. Okusno. LUŠTno.

Zares LUŠTno je, ko na policah trgovin zagledamo slovenski paradižnik, kajne? LUŠT je že na policah. Uživajte v vam najljubši družbi! Popestrite vaša druženja s slastnimi jedmi. Pri tem uporabite še svež paradižnik in se imejte prav LUŠTno.
LUŠTek nagrajuje! Kaj pa vi pravite o LUŠTnem paradižniku?

Posnemite kratko izjavo s telefonom in naložite posnetek ali preprosto zapišite vaš odgovor. Že se potegujete za doživetje na največjem gradu Grad v Sloveniji ali druge privlačne nagrade!

Raznobarvne paradižnike različnih velikosti pridelujejo sodelavke in sodelavci iz podjetja Paradajz. Ljubezen in pozornost, ki jo posvetijo vzgoji rastlin, se zagotovo okuša v plodovih LUŠTnega paradižnika. Spominja namreč na okus tistega paradižnika, ki so ga z veliko ljubezni pridelovale naše babice na svojih vrtovih.

Letos so iz LUŠTne poletne družine paradižnikov na voljo:

  • Grozdasti paradižnik LUŠT,
  • Mali LUŠT,
  • Slivov paradižnik LUŠT,
  • Češnjev paradižnik LUŠT in
  • LUŠTek (mešanica češnjevih paradižnikov).

Najdete jih v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji in na njihovi LUŠTni domačiji v Renkovcih. Po Pomurju pa vam ponujajo še dostavo direktno na dom!

Okolju in zdravju ljudi prijazna pridelava

So trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje, kar je v današnjem svetu zelo pomembno. Rastlinjak v Renkovcih v hladnih delih leta ogrevajo s pomočjo obnovljive geotermalne energije.

Cvetove oprašujejo čmrlji. Ti so hkrati tudi “živi” dokaz, da pri pridelavi ne uporabljajo škodljivih preparatov za škropljenje, saj bi čmrlji v nasprotnem primeru zagotovo poginili, mi pa ne bi mogli uživati v slastnih LUŠTnih paradižnikih. S kratkimi transportnimi potmi pa posrbijo še za manjši ogljični odtis med potjo paradižnika od rastlinjaka pa do naših krožnikov.

Družno pridelujejo paradižnik, zato da lahko vi uživate v surovem, kuhanem ali pečenem rajskem sadežu. Imejte se LUŠTno z njimi in z LUŠTnimi paradižniki še vi!

Pa LUŠTen tek!

 

Oglasno sporočilo