Sveže

Artex na največjem in najbolj prepoznavnem sejmu logistike

Družinsko podjetje Artex, tovarna skladiščne opreme d.o.o. iz Lendave je ponovno prisotno na največjem in najbolj prepoznavnem sejmu logistike “LOGIMAT” v Stuttgartu, ki traja od 8. – 10.marca.

To lendavsko podjetje je na tamkajšnjem zahtevnem nemškem trgu prisotno že tri leta. “Na letošnjem sejmu predstavljamo novost, ki nam bo omogočila dvig konkurenčnosti in širitev proizvodnega programa ter hkrati tudi možnost širitve na druge zahtevne trge kot sta Belgija in Nizozemska. Predstavili bomo multifunkcijski skladiščni sistemski profil, ki je plod enoletnega razvoja naših inženirjev,” je za našo spletno stran povedal direktor podjetja, Mitja Bensa.

Z omenjenim sistemskim profilom bodo pokrivali segment dolgih poličnih regalov in hkrati tudi paletnih regalov za lažja bremena. Je pa zasnovan tako, da se izdeluje brez varjenja (vijačni spoj) ter so, tako kot podjetje, družbeno odgovorni do okolja.

“Na sejmu bomo predstavili tudi naše bazične proizvodne programe oz. blagovne znamke, kot sta polična regala Maxirack in Pikorack ter regalni sistem Megarack, ki je primeren za paletizirano blago večjih bremen. Hkrati bomo predstavili tudi konzolni regal, ki je primeren za paličasto blago ali blago v velikih formatih,” zaključuje Bensa.

Artex d.o.o. je družinsko podjetje z osnovno dejavnostjo proizvodnja skladiščne opreme. Imajo 60 zaposlenih delavcev in proizvedejo letno čez 2000 ton raznih regalov. Z namenom čim uspešnejšega izpolnjevanja potreb in zahtev kupcev, predvsem pa maksimalnega prilagajanja namenu uporabe, imajo razvite štiri regalne sisteme različnih nosilnosti.

artexbensa