Ostalo

Ali vaše smeti odvaža podjetje Saubermacher – Komunala? Poslavlja se SMS obveščanje o odvozu odpadkov

Kot kaže, se po nekaj več kot desetih letih poslavlja SMS obveščanje o odvozu odpadkov. Kot so zapisali, bo ta komunikacijski kanal zamenjala aplikacija. Vse uporabnike njihovih storitev tako naprošajo, da si naložite njihovo mobilno aplikacijo Saubermacher – Komunala.
S 1.7.2013 je podjetje Saubermacher – Komunala svojim uporabnikom ponudilo možnost, da se prijavijo na brezplačno SMS obveščanje o terminih odvozov posameznih vrst odpadkov. “Na ta način bodo skrbi o tem, kdaj na odjemno mesto postaviti vaš zabojnik in/ali vrečo povsem odveč, saj boste en popoldan pred samimi odvozom o tem enostavno obveščeni preko kratkega SMS sporočila. Storitev je za uporabnike brezplačna in se od nje kadar koli lahko tudi odjavite,” so zapisali.

SMS obveščanje se poslavlja

Kot so v teh dneh sporočili iz podjetja, se SMS obveščanje poslavlja. “V podjetju Saubermacher – Komunala smo v letu 2021 lansirali mobilno aplikacijo, s katero smo želeli svoje storitve približati uporabnikom in omogočiti ažurne, hitre in zanesljive informacije  ter enostavno podajanje povratnih informacij o naših storitvah. Ena od pomembnih funkcionalnosti aplikacije je tudi obveščanje o odvozih odpadkov s potisnimi sporočili dan pred odvozom posamezne vrste odpadka,” so zapisali.

Racionalizacija

Z začetkom leta 2024 bodo, kot so zapisali, z vidika racionalizacije in prijaznosti njihove mobilne aplikacije uporabnikom SMS obveščanje o terminih odvoza odpadkov opustili, nadomestilo pa ga bo obveščanje preko mobilne aplikacije. “V tem času lahko aplikacijo spoznate in preizkusite tudi vse ostale funkcionalnosti, ki jih nudi,” so izpostavili.

Poleg potisnih sporočil o terminih odvoza odpadkov mobilna aplikacija nudi veliko več od storitve SMS obveščanja, so poudarili. “Z njo imate hiter dostop do informacij o urniku odvoza in delovnem času zbirnega centra, brez računa se lahko identificirate v zbirnem centru, pregledujete odprte obveznosti in plačane račune, enostavno oddate naročilo za odvoz kosovnih odpadkov ali naročilo za nakup vreč, nam posredujete reklamacije, prejemate nasvete za pravilno ravnanje z odpadki ter obvestila in novice o našem delu ter še marsikaj.”