Ostalo

VIDEO: Nafta 1903 ni bila kos igralcem Primorja

Lendavska Nafta 1903 se je včeraj odpravila na gostovanje na Primorsko, kjer se je v Ajdovščini, v 6. krogu 2. državne lige, pomerila proti ekipi Primorja eMundia. Modro-belim v Lendavo žal tudi tokrat ni uspelo “prinesti” treh točk, saj so domači mrežo gostov zatresli kar trikrat.
Nogometaši Primorja so se z novo zmago zavihteli na vrh lestvice, saj so v Športnem parku v Ajdovščini so ugnali lendavsko Nafto 1903. Ajdovci so se tako včeraj veselili četrte zaporedne zmage, Lendavčani pa so se žal morali sprijazniti z drugim zaporednim porazom in to v gosteh. Domači so povedli tik pred odmorom, ko je odpor gostov strl Edvin Suljanović. Isti igralec je v 54. minuti podvojil domače vodstvo, v četrti minuti sodniškega podaljška pa je domačo zmago podvojil Vuk Vuković.

Edvin Suljanović, ND Primorje eMundia: “Mislim, da smo odigrali zelo dobro tekmo, eno boljših do zdaj. Zmago smo si zaslužili. Gol pred koncem polčasom nas je dvignil, v drugem pa smo jih dotolkli in zasluženo zmagali. Tako moramo nadaljevati, še naprej garati in videli bomo, kaj bo to prineslo.”

Primorja eMundia – Nafta 1903 3:0 (1:0)

Gledalcev: 250, sodniki: Balažič Dejan (glavni sodnik), Mežnar Matic (1. pomoč), Šašivarević Ermin (2. pomoč). Delegat: Besednjak Aljoša
Strelci: Primorja eMundia: 1:0, 2:0 Edvin Suljanović (45. min, 54. min), 3:0 Vuk Vuković (94. min)