Ostalo

VIDEO, FOTO: Se na deponiji odpadkov v Dolgi vasi res nahaja človeška glava?

Policisti in kriminalisti danes preverjajo informacijo oziroma prijavo, ali se na deponiji odpadkov v Dolgi vasi res nahaja del človeškega telesa. Šlo naj bi za glavo ženske. Ta naj bi bila s strani Romkinje iz romskega naselja v Dolgi vasi najdena v črni vreči. Zadevo spremljamo na terenu …
V teh dneh je zaokrožila informacija, da se na deponiji odpadkov v Dolgi vasi, v eni izmed črnih vreč, ki so jih smetarji že pred dnevi odložili na omenjeni deponiji odpadkov, nahaja del človeškega telesa, natančneje, šlo naj bi za glavo ženske. Podana je bila tudi prijava. Najditeljica je v šoku, njeni bližnji pa so za naš spletni portal povedali, da je slednja na grozljiv prizor naletela med brskanjem po smetišču in da si kaj takega zagotovo ne bi izmislila.

Policisti so približen kraj, kjer naj bi se domnevni del človeškega telesa nahajal, zavarovali s trakom in tam prepovedali vsakršno odlaganje odpadkov. Policisti bodo tako preverili informacijo ali to drži. Seveda bo pri tem potrebno nekaj smeti prekopati, neuradno pa naj bi si pomagali tudi z izurjenim psom. Iz podjetja CERO Puconci so sporočili, da je v teku preiskava, ter dodali, da sodelujejo s policijo ter jim nudijo potrebno pomoč. Policija je prijavo vzela resno, na delu pa bodo oz. so že kriminalisti. Če se bi informacija izkazala za resnično je vprašanje, kje bi se morebitno grozljivo dejanje lahko zgodilo. Tujina ni izključena.

Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota je za naš spletni portal potrdila, da se na kraju izvajajo določene aktivnosti, v smeri raziskovanja. “Kriminalisti bodo zavarovali kraj, predmete in morebitne sledove zaradi preiskave.” Potrdila je tudi, da bo nekaj kriminalistov najverjetneje prišlo tudi iz Ljubljane.

Posodobitve:

– 9:30, neuradno smo pred nekaj trenutki izvedeli, da naj bi se na deponijo odpadkov pripeljala delovni stroj -bager in kombinirano vozilo, najverjetneje premični kriminalistični laboratorij.