Ostalo

VIDEO: Druga izdaja Mansarde po lanskem zaprtju

Del inovativne ekipe lani zaprte lendavske Mansarde ne počiva, saj bodo prihajajoči petkov večer za že drugo zabavo tokrat poskrbeli v prostorih nekdanje Blagovnice. Spomnimo: Lani je zabava potekala v kleti lendavskega gradu, v prostorih nekdanjega “Tex-a”. Za glasbo bodo tokrat poskrbeli kar štirje DJ-ji. Organizatorji bodo tudi tokrat poskrbeli za odličen zvok in odlične svetlobne efekte.
Video napovednik

Nastopajoči DJ-ji

NIMEA, DJ-ka iz Maribora, ki je na poti, da postane zdravnica! V petek bo poskrbela za WARM UP, kjer nas bo naučila tudi kaj novega o zdravljenju z glasbo! Po žilah se ji pretakajo HOUSE glasbeni ritmi, ki jih bo tokrat po 4 nastopih v okolici Maribora, pripeljala tudi v Lendavo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom! Tokrat se boste lahko osebno posvetovali tudi na zabavi!

Leif Schwarz EN in EDINI! Skrivnosten, unikaten, vsem SKORAJ znan! Z neverjetno energijo in unikatnimi vmesnimi vložki glasbe nas bo očaral in začaral! Njegovi redki in skrivnostni nastopi po Sloveniji, Berlinu in neznano kje so polni ritmov TECH HOUSA, pravi pa, da tokrat za nas pripravlja nepozaben SET z ekstravagantnimi nihanji glasbe! Kaj nas čaka ne ve NOBEN! Sigurno pa nas ne bo razočaral!

DJ Horsta (Staš Horvat) eden izmed mlajših DJ-jev, ki si je svoj prodor na slovensko, nedavno pa tudi na hrvaško klubsko sceno zagotovil z neverjetno energičnim in pa predvsem dinamičnim vrtenjem vseh vrst elektronske glasbe (EDM, RNB, Techhous …). Zabaval je klubske množice v klubih kot so: Max Club – Velenje; X-time – Ptuj; Cubo Caffe in klub Spartacus – Murska Sobota; in Paladin – Čakovec (HR), Trust-Maribor. Hkrati je nastopil kot gost z različnimi znanimi (tako slovenskimi, kot tujimi) DJ-ji kot so: TIMO G, Vandal Steve, Clay Clemens, DJ Tomecs & DJ Mike Myers in drugi … V svoji karieri je sodeloval tudi z različnimi skupinami, ki delujejo po Sloveniji in tudi v tujini (DANCIN, PRVA NAJVEČJA in DISCOnnection). DJ HORSTA je med drugimi “resident DJ” v klubu Spartacus v Muski Soboti in pri skupini DISCOnnection.

MATTIAS, DJ in producent iz Maribora, ki je s svojo energičnostjo bil prisoten v že več kot 30-ih klubih, kjer je utrujal glasilke tisoče ljudem. Uveljavil se je tudi že v tujini. Lani je premierno nastopil na enem izmed največjih hrvaških elektronskih festivalov, Forestland, poleti pa je z agencijo Mondial Travel navduševal maturante v klubih po Grčiji. V svoje sete vključuje legendarne klasike in komercialne ritme, ki mu omogočajo, da ljudi pripravi do plesa in petja tja vse do sončnega vzhoda! MATTIAS pravi, da bo VREJI!

In kako je bilo v kleti lendavskega gradu lani?