Ostalo

Veščica pri Murski Soboti: Mladi moški tako nesrečno padel po spolzki terasi, da je umrl

Pretresljiva zgodba z žalostnim koncem tokrat prihaja iz naselja Veščica pri Murski Soboti. Mladi moški je pri plezanju čez ograjo tako nesrečno padel na spolzki terasi, da mu več ni bilo pomoči. Policija je dogodek potrdila, moškega pa so našli šele v jutranjih urah.
Minula sobota, prva decembrska, je bila usodna za 29-letnega mladeniča, ki je tako nesrečno padel, da je zaradi poškodb na kraju umrl. Kaj se je pravzaprav dogajalo to noč v Veščici pri Murski Soboti ni povsem jasno, a je jasno, da je mladi moški umrl v precej nenavadni nesreči, kakšne ne pomnijo niti policisti. Ti so potrdili, da resnično obravnavajo dogodek s takšnim koncem.

Po neuradnih informacijah naj bi torej mladenič udaril z glavo ob betonska tla po tem, ko je ta ob neznani uri tiste noči (najverjetneje) zgrešil domačo hišo in “zavil eno ulico prej,” nekaj deset metrov od sicer njegovega doma. Pri plezanju čez torej sosedovo ograjo je padel in si tako hudo poškodoval glavo, da je na mestu obležal, sosedje pa so ga uvideli šele v jutranjih urah in nemudoma poklicali policijo ter reševalce, ki pa mu niso mogli kaj dosti pomagati.

Kako je mladenič prišel tja ni najbolj jasno. Domneva se da s taksijem ali morda celo peš, a dejstvo je, da 29-letnik do domače hiše, kjer je živel s starši, žal ni prišel. Policisti so na kraju tujo krivdo izključili, odrejena pa je bila sanitarna obdukcija, ki bo pokazala dejanski vzrok in čas smrti mladega fanta, rojenega leta 1992. Sicer pa bodo policisti na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti podali poročilo o omenjenem dogodku.