Ostalo

V Lendavi se bo v novem letu odvil tradicionalni Madžarski ples

Pomursko madžarsko mladinsko društvo 7. januarja 2023 prireja Madžarski ples, na katerega so vabljeni Prekmurci vseh starosti, ki želijo plesati, peti in se skupaj zabavati.
Madžarski ples je nekoč veljal za enega najprestižnejših družabnih dogodkov v Lendavi. To je dogodek, ki poleg zabave ponuja tudi prijetno zbirališče za navezovanje in ohranjanje različnih stikov, je dogodek, v katerem je treba uživati in ga je vredno obiskati vsem generacijam.

Madžarski ples se bo odvijal v Thermal Resort Lendava (Hotel Lipa), s pričetkom ob 18.00 uri. Po prihodu sledi kratek kulturni program, večerja s tradicionalnimi madžarskimi jedmi ter srečelov z bogatimi nagradami, nato pa še zabava do jutranjih ur, za katero bodo poskrbeli domači glasbeniki, in sicer skupina Halikanum ter Völgyi.

Vstopnice so na voljo za 30 evrov in vključujejo večhodno večerjo, šampanjec in dva kupona za pijačo. Za prodajo vstopnic je društvo na voljo v ponedeljek, sredo in četrtek od 8.00 do 14.00, v torek od 8.00 do 16.00 ter v petek od 8.00 do 12.00. Kupite jih lahko na naslednji lokaciji: MMISZ – PMMD pisarna (PLACC) – Glavna ulica 7, Lendava.

Oglasno sporočilo