Ostalo

Turnir Lendava open 2017: Zmage domačih predstavnikov

V nedeljo je v dvorani DSŠ potekal rekreativni turnir Lendava Open 2017, 1. mednarodni rekreativni turnir, ki šteje za točke mednarodne rekreativne lige Trump. Fantje so igrali v štirih zahtevnostnih kategorijah in 3 disciplinah, dekleta so igrala v dveh zahtevnostnih kategorijah in 3 disciplinah. Skupaj je nastopilo 45 tekmovalcev iz Slovenije in sosednje Hrvaške. Skupno se je odigralo 93 tekem. Še posebej dobro so se na turnir pripravili domačini, ki so osvojili kar osem stopničk.

Med fanti v kategoriji Elit, je zmagal Daniel Klančar, drugi je bil Bojan Sekereš, tretji pa Dejan Glazer.

V kategoriji B je slavil Mitja Sekereš, pred Simonom Kezelejem, tretji je bil Rok Rajzman.

V kategoriji C je zmagal Krešimir Mardjetko, drugi je bil Jan Karažinec, tretji pa Goran Gjergjek.

V moških dvojicak kategorije  A je slavil dvojec Peter Paller/Nejc Šendlinger, druga sta bila Bojan in Mitja Sekereš, tretje mesto sta osvojila Nikola Šoštarić/Lino Zadravec.

Pri dvojicah kategorije B so domačini pometli s konkurenco in osvojili vse stopničke, zmago sta si priigrala brata Lebar, Igor in Jožef, ki sta ponovno zaigrala skupaj po več kot 25- tih letih, druga sta bila Borut Kuprivec in Simon Kezele, tretje mesto je pripadlo dvojcu Saša Pahor/Sašo Krajnc.

Pri dekleih v kategoriji A je slavila Maja Žubribić, druga je bila Veronika Ekart, tretja pa Veronika Jelen Polak. Dvojice so dekleta igrala le v kategoriji B, zmagali sta Jasmina Lučić in Sanja Majsen, drugi sta bili Urška Jejčič in Lea Križman.

Pri mešanih dvojicah v kategoriji A sta slavila Nikola Šoštarić in Arabela Alt, druga sta bila Daniel Klančar in Lea Križman, tretja pa Blaž Klemenc in Veronika Ekart.

Med mešanimi dvojicami v kategoriji B je prvo mesto pripadlo Roku Rajzmanu in Katji Rožman, druga sta bila Radovan Petrović in Sanja Majsen, tretja pa Janez Stanjko in Andreja Pinter.

Vir: BK Mladost Lendava