Ostalo

Trenerska rošada tudi pri ŽNK Pomurje

Po tem, ko smo poročali o zamenjavi trenerja pri Murskosoboški Muri, se je trenerska rošada zgodila tudi pri ŽNK Pomurje iz Beltincev. Zamenjali so trenerja članske ekipe in tudi trenerja vratark članske ekipe.

Upravni odbor ŽNK Teleing GMT Beltinci je na izredni korespondenčni seji soglasno sprejel odločitev, da prekine sodelovanje s trenerjem članske ekipe Sandijem Bauerjem in trenerjem vratark Danijelom Škrbičem. Člansko ekipo bo, do konca jesenskega dela sezone, vodila Nuša Ladinek, ki je v klubu zadolžena za vodenje U17 ekipe.

Štefan Kozic, športni direktor ŽNK Pomurje Beltinci: “Potem ko smo izgubili še drugo ključno tekmo letošnje jeseni, torej po Zürichu še tekmo z Olimpijo, smo v upravnem odboru sprejeli odločitev, da prekinemo sodelovanje z našim športnim direktorjem in trenerjem članske ekipe. Smatramo, da vzdušje v sami ekipi ni pravo, da so igralke, glede na okrepitve, pri izbiri katerih je imel glavno besedo trener, sposobne boljših predstav. Smo tudi mnenja, da Sandi Bauer ne more opravljati tako pomembni funkciji v našem klubu, istočasno pa biti tudi trener ene od selekcij NŠ Mura. Za prekinitev sodelovanja s trenerjem vratark pa smo se odločili, ker Danijel Škrbič, zaradi pomanjkanja časa, ne more opraviti zadovoljivega števila treningov z našimi vratarkami. Obema se upravni odbor najlepše zahvaljuje za opravljeno delo v našem klubu in želi vse najboljše na nadaljnji trenerski poti.”