Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bila na Cankovi obravnavana poškodba osebnega avtomobila. Petrovski policisti so obravnavali tatvino prometnega znaka, radgonski pa goljufijo.

V naselju Gornja Bistrica je okrog 17.30 ure zagorelo na garaži ob stanovanjski hiši. Z ogledom ugotovljeno, da so se zaradi slabe toplotne izolacije dimniške cevi vneli strešni leseni tramovi, na kar se je požar razširil na celotno ostrešje garaže. Požar so pogasili gasilci. Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 5.000 EUTR škode.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.