Ostalo

So vam odvzeli vozniško dovoljenje? Tukaj je rešitev!

Morda ta trenutek dobro poznate ali pa si ga lahko zamislite. Naredite prekršek, policist vas ustavi in grozi vam odvzem vozniškega dovoljenja. Vaša svoboda, vaša neodvisnost, vse to lahko izpuhti iz vaših rok. Če se vam to zgodi, ohranite mirno kri, saj obstaja rešitev, ki vam lahko ponudi novo priložnost, rešitev, ki vas bo ponovno pripeljala nazaj na cesto.
Ste vedeli da odvzem vozniškega dovoljenja še ne pomeni konec?

Tako je. Ko vas policist ustavi in vam izda potrdilo o začasnem odvzemu, VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA ŠE NISTE IZGUBILI. Res je, da že nemudoma od tega dogodka, ne smete za volan in se sami voziti. Vendar se morate zavedati, da še ni vse izgubljeno. V tem primeru gre le za začasni odvzem vozniškega dovoljenja. Z ustreznim predlogom lahko sodišče zaprosite za vrnitev le-tega. Če le sledite vsem potrebnim postopkom in predpisanim rokom.

Kako se znajti v poplavi pravnih predpisov?

Ključno je, da natančno sledite pravnim predpisom in poukom v postopku. Razumemo vas, da se v poplavi zakonov ne znajdemo vsi najbolje in so pravni pouki kdaj težje razumljivi. Toliko členov, strokovnih izrazov in informacij, ki se zdijo morda nepomembne, vendar igrajo ključno vlogo pri vrnitvi vozniškega dovoljenja. Nemudoma, ko nečesa ne razumete si je potrebno najti pravno pomoč. V ta namen je bil postavljen portal Vozniska.si. Je vaš zanesljivi vodnik in pomočnik skozi labirint zakonov in predpisov, portal za ažurno in strokovno pravno svetovanje na področju cestno-prometnih prekrškov, s poudarkom na pomoči ljudem, ki jim je bilo odvzeto vozniško dovoljenje iz različnih razlogov. Pravni strokovnjaki so vam na voljo, da vam najdejo rešitev do ponovne svobode na cesti.

Ekipa Vozniska.si vas vodi skozi celoten proces do ohranitve vašega vozniškega dovoljenja. Zavzemajo se za to, da ljudem zagotavljajo ustrezno pravno varstvo, za izpolnitve obveznosti za ohranitev veljavnega vozniškega dovoljenja, ter s tem omogočijo nadaljevanje normalnega življenja svojim strankam. Rešijo vas vojne z birokracijo, neprespanih noči zaradi skrbi, poleg tega pa tudi boleče denarnice, saj se izognete vseh stroškov, ki bi nastali zaradi ponovnega opravljanja vozniškega izpita!

Vrnite se na cesto po odvzemu vozniškega dovoljenja

Sedaj poznate rešitev v primeru, da se znajdete v situaciji, ko vam grozi odvzem vozniškega dovoljenja. Delite ta članek z nekom, ki mislite, da bi mu informacija koristila. Kako je portal pomagal že mnogim, si lahko preberete na: www.vozniska.si. Želimo vam varno in odgovorno vožnjo.

Oglasno sporočilo