Ostalo

So v mlaki v Lukavcih našli truplo pogrešane Suzane Djekić?

12. junija je neznano kam iz doma v Lukavcih odšla 54-letna Suzana Djekić. Ta je torej pogrešana bila že več kot mesec dni, iz policijske uprave Murska Sobota pa so včeraj proti večeru sporočili, da so v mlaki v Lukavcih našli truplo, ki nakazuje, da bi lahko šlo za pogrešano.
Med včerajšnjo iskalno akcijo vodnih površin zaradi pogrešane Suzane Djekić, ki je 12.6.2018 neznano kam odšla iz doma Lukavci, je bilo ob 17.22 uri v mlaki v Lukavcih, na površini vode med vejami grmovja najdeno žensko truplo. Dežurni zdravnik na truplu ni ugotovil znakov nasilja in je odredil sanitarno obdukcijo.

Spomnimo: Djekičeva je bila oblečena v zeleno majico brez rokavov ter krajše s cvetličnim vzorcem hlače preko kolen. S seboj je imela manjšo roza torbico v kateri je imela mobilni telefon, visoka je 166 centimetrov in je srednje postave, ima kratke temne lase, ki so malce posiveli, njena drža pa je rahlo sključena.

Pogrešan je še vedno Milan Hodnik iz Bohinja, katerega tovornjak je bil najden nekaj kilometrov, od nekdanjega mejnega prehoda Dolga Vas

Od 19. junija 2018 je še vedno pogrešan 53-letni Milan Hodnik iz Bohinja. Njegovo tovorno vozilo je
bilo 19. junija 2018 okoli poldneva najdeno na avtocesti, nekaj kilometrov naprej od nekdanjega mejnega prehoda Dolga Vas proti Budimpešti na območju Madžarske. V vozilu so po podatkih policije ostali vsi njegovi predmeti. Pogrešani ima suho postavo, visok je okoli 185 centimetrov in ima kratke rjave lase.