Ostalo

Preteklih 24
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in nesreča pri delu.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. V Rakičanu je neznanec iz namakalnega sistema izvršil tatvino 250 m električnega kabla. V gozdu izven naselja Stara cesta je neznanec požagal in odpeljal sedem dreves bukve. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje in ponarejanje denarja. Obravnavani sta bili še dve tatvini v trgovini.

Ob 15.30 uri so bili obveščeni o nesreči pri delu v naselju Čentiba. Moški si je pri žaganju drv zaradi nepazljivosti na krožni žagi odrezal dva prsta enega pa poškodoval.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes popoldan na območju policijske postaje Murska Sobota.