Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, šest povoženj divjadi in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete v Beltincih obravnavana tatvina športnega rekvizita, v Murski Soboti obravnavan vlom v poslovni prostor in tatvina v trgovini. V Pincah obravnavana tatvina goriva na bencinski črpalki in v Stogovcih poškodovanje osebnega avtomobila. Obravnavana je bila še grožnja, lahka telesna poškodba in goljufija.

Javni red in mir je bil kršen osemkrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Gornje Radgone je bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo motorno kolo.

Danes bo v Radencih potekal 37. tradicionalni Maraton treh src. Nekatere ceste v Pomurju na območju Radencev, G. Radgone, Cankove, Skakovcev, Krajne in Gederovcev bodo zaprte, oziroma bo spremenjen prometni režim. Voznike pozivamo, da spremljajo prometno signalizacijo in upoštevajo navodila policistov in redarjev.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.