Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč z gmotno škodo, tri kršitve javnega reda in miru ter eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so v Gornji Radgoni obravnavali dve tatvini mobitelov, v Dobrovniku tatvino denarja, v Petišovcih tatvino električnih voznikov, v Gederovcih tatvino goriva na bencinskem servisu, v Moravskih Toplicah je bila obravnavana goljufija pri plačilu hotelskih storitev, v Murski Soboti je neznanec z bankomata odtujil denar katerega je po dvigu na bankomatu pozabila oškodovanka in na eni od bank v Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 20 evrov, za katerega se sumi da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju.  Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil dvema kršiteljema zasežen osebni avtomobil. Eden od kršiteljev je pri postopku grozil policistom, zato bodo zoper njega podali tudi kazensko ovadbo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Gornjih Petrovcev in na pomurski avtocesti.