Ostalo

Preteklih 24

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino denarja iz avtobusa. Poleg tega smo ob 18.30 bili obveščeni, da je na območju centra Murske Sobote, prišlo do pretepa, kjer je bila ena oseba poškodovana. Ugotovljeno je bilo, da je moški, ki je bil huje poškodovan, zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti so kraj takoj zavarovali, ter pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov, za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drugi udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico. Na kraju je bil opravljen ogled, katerega sta se udeležila preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.