Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bila ena udeleženka telesno poškodovana. V M. Soboti je voznik osebnega avtomobila trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete je bil v M. Soboti odkrit bankovec za 20 EVR, za katerga se sumi, da je ponarejen. Na Hotizi obravnavan vlom v poslovni prostor in tatvina registrskih tablic MS KJ-959. V Martjancih obravnavana tatvina akumulatorjev iz tovornega vozila, v Črešnjevcih obravnavana tatvina avtomobilskih ključev, v Lendavi obravnavana tatvina v trgovini, na območju Ljutomera pa je neznani storilec odtujil plinski žar. V M. Soboti obravnavana še goljufija pri spletnem nakupu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Ljutomer.