Ostalo

Podjetje Saubermacher – Komunala regijski bolnišnici doniralo 5.000 evrov

V skladu s svojim poslanstvom in v duhu družbeno odgovornega poslovanja, so se v podjetju Saubermacher – Komunala odločili, da ob iztekajočem se letu 2022 regijski bolnišnici donirajo 5.000 evrov. Sredstva bodo namenili za kakovostnejšo in varnejšo obravnavo ter zdravljenje pacientov.
Podobno kot mnoga podjetja in gospodarske družbe, so se tudi v Podjetju Saubermacher – Komunala d.o.o. iz Murske Sobote v tem predprazničnem času, namesto za voščilnice in drobna darila odločili za koristno donacijo. Tako so soboški “komunalci” regijski Splošni bolnišnici Murska Sobota donirali 5.000 evrov, ki jih bodo v bolnišnici porabili za kakovostnejšo in varnejšo obravnavo ter zdravljenje pomurskih pacientov.

“Veseli nas, da pomurska podjetja prepoznajo potrebe naše bolnišnice in da s svojo dobrodelnostjo in humanostjo na ta način prispevajo k zagotavljanju boljših pogojev in kvalitetnejše opreme za oskrbo naših pacientov. Podjetju Saubermacher Komunali se vodstvo bolnišnice iskreno zahvaljuje in vsem skupaj želi mirne, zadovoljne, predvsem pa zdrave praznike” je sporočila Danijela Skledar, tiskovna predstavnica regijske bolnišnice.