Ostalo

Mladi nogometaši obiskali podjetje Planika Turnišče

Člani mlajših selekcij NK Planika Turnišče in njihovi trenerji so se skupaj s starši ter starimi starši v času krompirjevih počitnic odpravili na obisk svojega glavnega sponzorja in sicer podjetja Planika Turnišče d.o.o.

Ob obisku so spoznali delovni proces proizvodnje visoko kvalitetnih čevljev, ki se prodajajo po celem svetu in katere kupci že vrsto let povezujejo s kakovostjo, tradicijo in prepoznavnostjo. Direktor Planike Turnišče d.o.o., Stanislav Draškovič, je z veseljem podprl idejo trenerjev in tako na široko odprl vrata podjetja. Draškovič je skupaj s pomočjo zaposlenih v podjetju pokazal, kako poteka njihov delovni proces proizvodnje visoko kvalitetnih čevljev. Pri ogledu delovnega procesa je kar nekaj članov mlajših selekcij prvič videlo svoje starše na delovnem mestu v omenjeni tovarni.

“Ob koncu obiska so se trenerji NK Planika Turnišče zahvalili, g. Draškoviču, za večletno nesebično podporo pri nabavi športne opreme, vadbenih pripomočkov in drugih pomembnih stvari, za vse člane mlajših selekcij NK Planika Turnišče. Po končanem obisku je sledila zaslužena malice za vse obiskovalce, katero so nam nesebično omogočili Mlinarstvo in Oljarstvo Premoša iz Turnišča, trgovina TUŠ Market Žalik iz Renkovcev in Gostilna Škorpijon iz Turnišča,” zaključujejo pri NK Turnišče.