Ostalo

Le še par dni za sanjsko službo: 1.000 evrov za 8 ur spanja! Vas zanima? Berite naprej …

Studio Moderna z razpisom išče Dormeo spalca, ki bo na dan spanja z 8-urnim spanjem na delovnem mestu osveščal o pomenu kakovostnega spanja in opozarjal na potencialne posledice motenj spanja. Dormeo spalci bodo na isti dan, torej 13. marca, spali v 16 državah. Vsi polnoletni se lahko na to sanjsko enodnevno delo, za katerega je namenjeno plačilo 1.000 eur, prijavijo z izpolnitvijo prijavnega obrazca, ki je na voljo na www.danspanja.si. Čas za prijave je do ponedeljka, 2. marca 2020.
Pri blagovni znamki Dormeo bodo izbrali kandidata, ki je “dober spalec,” torej ima ustaljen, enakomeren spalni ritem, ni dovzeten za motnje v prostoru spanja, se zna za spanje ustrezno pripraviti in je o svojih spalnih navadah tudi pripravljen spregovoriti. “Želimo si, da bi naš izbrani Dormeo splaec tudi čutil poslanstvo, ki ga nosi znamka Dormeo, torej pomagati vsem do kakovostnega, zdravega spanca,” je povedala Urška Plavčak, vodja marketinga Studio Moderna Slovenija.

Od izbranega kandidata pričakujejo tudi popolno predanost “spalnemu” delu, podrobno poročilo o Dormeo spalni izkušnji, predloge za dodatne izboljšave, zavestno spremljanje morebitnih razlogov za nemirno spanje ali prebujanje ter zavzetost za izpolnjevanje ustreznih priprav na spanje (umirjanje pred spanjem, izogibanje alkoholu in kofeinu, obilni ali težki hrani, umirjanje ob meditaciji, odstranitev motečih elektronskih naprav ipd.).

Izbrani Dormeo spalec bo svoje delo na nenavadnem delovnem mestu opravil na dan spanja, 13. marca 2020, njegov podvig pa boste, vključno z vsebinskimi pripravami, lahko spremljali tudi ostali.