Sveže

FOTO: Prvi dan 59. DP v badmintonu; VIDEO: Drugi dan prvenstva*

Ta konec tedna je Lendava prizorišče 59. državnega prvenstva v badmintonu, kjer se merijo najboljši slovenski igralci in igralke v vseh petih disciplinah. Srečanja na osrednjem igrišču ste si včeraj lahko ogledali v neposrednem prenosu, tako pa bo tudi danes. Nekoliko nižje si lahko ogledate nekaj fotografij prvega dneva.

Ta konec tedna je Lendava prizorišče državnega prvenstva v badmintonu, kjer se merijo najboljši slovenski igralci in igralke v vseh petih disciplinah. Med njimi so tudi domači igralci; Iztok Utroša, ki brani naslov državnega prvaka med posamezniki, k temu pa želi dodati še naslov prvaka v dvojicah skupaj z Miho Horvatom. Nika Koncut in Sabina Magyar bosta prav tako skušali poseči po najvišjem mestu v ženskih dvojicah. Vsi omenjeni bodo nastopili v današnjih polfinalih, ki se pričnejo ob 9.30.

Najprej bodo na vrsti polfinala mešanih dvojic, nato sledi polfinale moških posamično.

maci

NA TEJ POVEZAVI si lahko ogledate posnetek včerajšnjih srečanj na osrednjem igrišču, okoli 9:15 ure pa bomo objavili predvajalnik za današnji neposredni prenos.

V ŽIVO:

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6248314964061429137?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]