Ostalo

FOTO: Prednovoletni sprejem župana Magyarja

Župan Občine Lendava Janez Magyar je včeraj na skupno druženje v mestno hišo povabil direktorje javnih zavodov, ravnateljice vzgojno izobraževalnih ustanov in vodje ostalih pomembnih institucij občine Lendava, ki s svojim delom na različnih področjih javnega življenja skrbijo za dobrobit in kakovost življenja občank in občanov.
“Župan je pozdravil goste in se jim ob tej priložnosti zahvalil za delo in trud v iztekajočem se letu ter izpostavil pomen dobrega sodelovanja in povezovanja. V luči podnebne, energetske, prehranske in gospodarske krize, pa bo to sodelovanje v prihodnje potrebno še okrepiti, saj je ključ do učinkovitega spopadanja s tovrstnimi izzivi le v medsebojnem povezovanju, usklajevanju in sporazumevanju.

Župan je prisotnim predstavil tudi pomembne projekte Občine v prihodnjem letu, katerih glavni namen in cilj je skrb za dobrobit vseh občanov, od najmlajših do najstarejših ter vseh pripadnikov ranljivih skupin. Prisotnim in njihovim sodelavcem, zaposlenim in tudi prostovoljcem, ki delujejo v okviru društev v občini, se je zahvalil za njihovo prizadevanje in trud, da bo javni sektor še bolj učinkovit, občankam in občanom pa prijazen in uporaben,” so sporočili iz Občine Lendava.