Ostalo

FOTO: Odranci z minimalno zmago iz Dolge vasi

V pripravljalnem prijateljskem obračunu, ta se je odvijal minuli sobotni popoldan, sta na nogometnem igrišču v Dolgi vasi svoje moči merila novopečeni pomurskoligaš Olimpija in gosti iz Odrancev, ki igrajo v tretji državni ligi vzhod.
Dolgovaška Olimpija in ekipa iz Odrancev sta minuli sobotni popoldan odigrala prijateljsko pripravljalno srečanje na nogometnem igrišču v Dolgi vasi. Odranci tudi v prihodnji sezoni tekmujejo v tretji državni ligi vzhod, med tem, ko so Dolgovaščani novopečeni pomurskoligaš, po tem, ko so minulo sezono dvignili zmagovalni pokal in si s tem priborili vstopnico za višji rang tekmovanja.

Dolgovaščani so se sicer ekipi, ki igra ligo višje, odločno zoperstavljali in s tem čez praktično celotno srečanje dokazovali, da bodo v Pomurski ligi najbrž trd oreh. Srečanje se je po devetdesetih minutah končalo z zmago gostov, a rezultat ni bil posebno prepričljiv. V prvem polčasu so gosti dosegli dva zadetka, Dolgovaščani pa so v drugem polčasu razliko znižali na 1:2, kar je bil tudi končni rezultat srečanja.

Olimpija Dolga vas – Odranci 1:2 (0:2)