Sveže

FOTO: Nafta 1903 klonila proti ekipi iz Slovenske Bistrice, navijači po srečanju od ekipe in trenerja zahtevali odgovore

Lendavska Nafta 1903 se je v 11. krogu 2. državne lige včerajšnji pozni popoldan pomerila proti ekipi iz Slovenske Bistrice na domačem terenu in bila žal poražena. Srečanje si je ogledalo kakih 300 gledalcev, ki pa z videnim niso mogli biti zadovoljni. Na koncu srečanja so navijači ekipi ter trenerju jasno pokazali, da s predstavami igralcev niso zadovoljni.
Lendavska enajsterica se je včerajšnji pozni popoldan pod reflektorji v lendavskem Športnem parku pomerila proti ekipi iz Slovenske Bistrice ter srečanje izgubila z rezultatom 0:2, s čimer so se težko sprijaznili predvsem navijači, ki s prikazanim nikakor niso bili zadovoljni. Nekoliko bolj gledljiv polčas je bil prvi, v drugem pa Lendavčanom igra nikakor ni stekla. Srečanje so sicer odlično odprli gosti, in takšen tempo držali praktično vse do zaključka srečanja, ki jih je naposled pripeljal do zmage.

Pot do pete zmage v letošnjem prvenstvu je v šesti minuti tlakoval Nejc Bračko, ki je v mrežo potisnil odbitek po tem, ko je Tai Matea Panić zadel okvir domačih vrat. Lendavčani so v nadaljevanju pritisnili na gostujočo polovico, zatresli vratnico, gostje pa so odprto igro Nafte izkoristili v 22. minuti, ko je Jaša Martinčič s hitrim protinapadom podvojil prednost Štajercev. Čeprav je imela Nafta 1903 v drugem polčasu več od igre, so Bistričani, ki so pogrešali kaznovanega Franca Fridla, zadržali prednost in prišli še do enega odmevnega skalpa.

Navijači po srečanju od ekipe in trenerja zahtevali odgovore

So pa po prikazanem prej besni bili navijači, predvsem navijaška skupina Gorgone, ki je od igralcev in trenerja odgovore zahtevala skoraj 20 minut in sicer pred navijaško tribuno. Kasneje se je do navijačev podal še pomočnik direktorja kluba Franc Pozsgai, vse skupaj pa ni minilo v prijetnem tonu, saj se navijači nikakor ne morejo sprijazniti z zadnjimi predstavami ekipe ter predvsem rezultati in med drugim zahtevajo odstop trenerja Gaborja Boerja.

Nafta 1903 – NK Kety Emmi&Impol Bistrica 0:2 (0:1)

Gledalcev: 300, sodniki: Jerič Anže (glavni sodnik), Švarc Dejan (1. pomoč), Gerkman Borut (2. pomoč). Delegat: Norčič Sašo.
Strelci: NK Kety Emmi&Impol Bistrica: Nejc Bračko (6. min), Jaša Martinčič (22. min).