Ostalo

FOTO: Murska Sobota: Krvav obračun med mladoletniki

Policisti so bili včeraj ob 13.06 uri obveščeni, da je na pločniku pred vhodom v trgovino, v križišču Slovenske in Zvezne ulice v Murski Soboti prišlo do kaznivega dejanja. V pretepu je sodelovalo več oseb. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v Splošno bolnišnico Murska Sobota.
V središču Murske Sobote se je včerajšnji zgodnji popoldan odvil krvav obračun. Zvezna ulica je bila zaprta za promet, vse do mestne galerije, na pločniku ob tamkajšnji Blagovnici pa so se nahajali sledi krvi. Policisti so pojasnili, da je prišlo do pretepa mladoletnikov, na kraju pa sta bila tako rešilec kakor tudi policija.

Storilec naj bi po naših informacijah v pretepu med 16-letniki z ostrim predmetom zabodel dve osebi, enega od poškodovanih v nogo. Po neuradnih podatkih Sobotainfo naj bi šlo za mladoletnika, ki sicer ne obiskuje šole v Murski Soboti. Iz PU Murska Sobota so ob tem včeraj še sporočili, da policisti v zvezi s kaznivim dejanjem opravljajo ogled in zbirajo obvestila.

Policija naj bi v povezavi z omenjenim primerom sicer posredovala tudi na soboški železniški postaji in drugih lokacijah v mestu, kjer naj bi pregledovali smetnjake in iskali orožje.