Ostalo

FOTO: Marija Bobovec iz Doma starejših Lendava obrnila trimestno številko!

V Domu starejših Lendava je včeraj bilo še posebej slovesno, saj je ena izmed stanovalk praznovala častitiljiv stoti rojstni dan. Zaposleni v Domu so ji pripravili presenečenje, obiskala in čestitala ji je tudi družina.
Marija Bobovec iz Doma starejših Lendava, prej sicer živeča v Mostju pri Lendavi, je včeraj obrnila trimestno številko. Svojega stotega rojstnega dneva na žalost ni mogla praznovati doma, saj ji leta tega ne dopuščajo, kar pa ne pomeni, da je bilo v Domu starejših Lendava, kjer prebiva že 18 let, kaj manj slovesno. Obiskal jo je sin s partnerico ter vnuki, kot se za stoletnico spodobi, pa je bila deležna ne tako majhne torte, katero so okusili vsi prisotni stanovalci doma in sicer v tamkajšnji jedilnici. Čestitke ji je izrekel tudi direktor Doma starejših Lendava, Franc Špilak.

” Veseli in ponosni smo na take jubilante. Še naprej ji želimo veliko zdravja in dobrega počutja,” so sporočili iz Doma starejših Lendava. V njeno čast so zapeli tako stanovalci kakor tudi zaposleni v Domu, pri čemer je Marija prejela veliko čestitk in tudi nekaj manjših pozornosti, “katere je sprejela z veseljem in hvaležnostjo,” so še sporočili. Čeprav Mariji življenje vedno ni bilo postlano z rožicami -življenje je namreč mnogokrat bilo težko, je ta vedno našla razlog za dobro voljo. Marija je bila gospodinja, v življenju jo je osrečil sin, sedaj pa njeno srečo nadaljujeta dva vnuka.