Ostalo

FOTO: Gledalci so včeraj v Pince-Marofu videli kar 9 zadetkov!

Včerajšnji pozni popoldan se ja na nogometnem igrišču v Pince Marofu odigralo zaostalo srečanje 11. kroga MNL Lendava in sicer med domačo ekipo Graničar ter gosti iz Čentibe. Srečanje bi se sicer moralo odigrati že pred dvema tednoma, pa se je zaradi bolezni pri domačih preložilo.
Včerajšnji popoldan sta se v oblačnem in vetrovnem vremenu na nogometnem igrišču v Pince Marofu udarila domači Graničar in drugouvrščena ekipa lige, Čentiba. Sosedski derbi je tokrat, pričakovano, dobila ekipa iz Čentibe in če so gosti zabijali, uspešni so bili kar devetkrat, so domači prikazali precej raztresen nogomet, igra je potekala precej nepovezano, gosti pa so bili boljši v praktično vseh segmentih igre.

Petarda že v prvem polčasu

So pa Čentibčani bili uspešni že v prvem polčasu. Ti so domačim mrežo zatresli kar petkrat. Hat-trick je dosegel Tihomir Kepe in je tako s 17 zadetki trenutno prvi strelec prvenstva. “Današnja tekma je bila zelo pomembna, saj je domača ekipa zelo neugodna ekipa na domačem igrišču. Zelo sem spoštoval današnjega nasprotnika. Mi smo se večinoma držali dogovorjenega v slačilnici. Zmaga je visoka in zaslužena! Čestitam fantom za zmago. Graničarju želim vse najboljše v prvenstvu, nas pa čakajo pomembne tekme v nadaljevanju. Da ne pozabim moj izbor igralca tekme: Patrik Bogar. Prekrasen gol ob koncu tekme! Zaslužil si je,” pa je zapisal trener gostov, Gordan Gerebic.

Graničar – Čentiba 0:9 (0:5)
Gledalcev: 60, sodniki: Kovač Anton, Kepe Štefan, Herženjak Patrik. Delegat: Bukovec Janos
Strelci: Kepe Tihomir (16., 37., 50. (11m), Kepe David (20., 61.), Plevel Gregor (27., 60.), Bogar Patrik (40. 89.)