Ostalo

Danes bodo podarjali glasbo, ples in nasmeh

Lions klub Lendava-Lendva letos ponovno, tokrat četrtič, organizira dobrodelno prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh z željo, da dajo priložnost mladim nadarjenim glasbenikom in plesalcem.
“Skozi prireditev, ki je dobrodelna, želimo pripravljenost sodelovati in pomagati približati tudi mladim, istočasno pa zbran denar na prireditvi prispevati v dobrodelni namen, v šolske sklade sodelujočih šol. Na prireditvi bodo nastopili mladi glasbeni ustvarjalci, ki živijo v naši bližini v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, glasbenih šolah, akademijah in bodo svoj talent predstavili skozi glasbeno- plesni večer,” je zapisal predsednik LK Lendava, Emil Pal.

Dobrodelna prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh, se bo odvila danes, 17. novembra  2017, ob 18. uri v gledališki in koncertni dvorani v Lendavi. Vstopnice bodo na prodaj na blagajni gledališke in koncertne dvorane eno uro pred prireditvijo.

Pred začetkom prireditve bo ob 17. uri v preddverju gledališke in koncertne dvorane v Lendavi otvoritev razstave likovnega natečaja Plakat miru 2017, v okviru katerega so učenci osnovnih šol ustvarjali na temo Praznovanje miru in ob tem razmišljali o miru, prijateljstvu, sožitju in strpnosti. Otvoritev razstave bo popestril nastop učencev Glasbene šole Lendava.