Ostalo

Celjski sejem: Daihen Varstroj letošnji zmagovalci tehnološkega preskoka

Lendavsko podjetje Daihen Varstroj tudi letos sodeluje in bo sodeloval na številnih sejmih tako doma, kakor tudi onkraj meje. Trenutno se podjetje predstavlja na drugem v vrsti, na industrijskem sejmu varjenja in rezanja, ki se odvija v Celju, traja pa še jutri.

Najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva, strojegradnje, varjenja in rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij se letos od 4. do 7. aprila predstavljajo na Mednarodnem Industrijskem sejmu v Celju. Med razstavljavci je tudi lendavsko podjetje Daihen Varstroj, ki tam predstavlja svoje izdelke in inovativne rešitve. Podjetje je sicer že stalni razstavljavec na sejmih v Celju.

So pa na omenjenem celjskem sejmu med drgim včeraj podelili priznanja podjetjem, za največji tehnološki preskok. Prav lendavski Daihen Varstroj je prejel zlato priznanje, kot zmagovalec letošnjega tehnološkega preskoka, za Synchro Feed GMA varilno opremo.

Lendavski Daihen Varstroj med drugim sodeluje pri razstavi zgodovine varjenja in kot soorganizator pri tekmovanju varjenja. Daihen Varstroj razstavlja v hali C, razstavni prostor 31.