Sveže

ZOT Dobrovnik letošnje leto začel s predstavitvijo občine Dobrovnik na sejmih

Tudi v Dobrovniku se zavedajo sodelovanja na večjih mednarodnih sejmih in se jih zato tudi udeležujejo. Tako so letošnje leto že sodelovali na sejmu v Zagrebu ter ob tem napovedali še nekaj obiskov.
Občina Dobrovnik koledarsko leto aktivno začenja s predstavitvijo na največjih turističnih sejmih doma in tujini. Od 18.- 20. januarja se je skupaj s tropskim vrtom predstavila na Mednarodnem turističnem sejmu Place2go v Zagrebu. “Na tem sejmu smo se predstavili prvič, občutki so pozitivni in upamo na porast števila obiskovalcev tudi iz sosednje Hrvaške.”

Vsakoletni turistični sejem Alpe-Adria v Ljubljani odpira svoja vrata za obiskovalce v sredo, 31.januarja in bo trajal do sobote, 3. februarja. Na sejmu bomo prisotni vse dni s celovito ponudbo občine Dobrovnik.

Že tretje leto je Zavod za okolje in turizem Dobrovnik organizator skupnega sejemskega nastopa Pomurja na največjem turističnem sejmu Utazás v Budimpešti. “Od 22. do 25. februarja se nas bo na skupnem razstavnem prostoru predstavilo 10 ponudnikov, ki bomo oblikovali celovito turistično ponudbo Pomurja in širše. Skupni sejemski nastop podpira tudi STO.”