Ostalo

VIDEO: Nafta 1903 izenačeno s Primorjem

Ali lendavsko igrišče po poletni prenovi ekipe počasi izgublja status neosvojljive trdnjave? Lendavska Nafta 1903 se je minuli sobotni popoldan pomerila s Primorjem in “odnesla” zgolj točko. Ekipi sta prikazali precej enakovredno igro, boljši pa bi z nekoliko več truda lahko bili Lendavčani, a žoga nekako ni in ni želela čez vratnici.
Lendavska Nafta 1903 se je minulo soboto, v 4. krogu 2. državne lige pomerila proti ekipi Primorja. Ekipi iz obeh skrajnih koncev države sta se udarili ob 17.00 uri in že v začetku nekako ni kazalo, da bi katera izmed ekip dosegla kakršno koli presenečenje. Lendavčani so naziv neporažene ekipe sicer izgubili že v drugem krogu, ko jih je s preobratom presenetil Dob, do izenačenja in delitve točk pa je žal prišlo tudi v soboto, ko ekipi nista dosegli zadetkov. Navijači in simpatizerji modro-belih sicer z videnim niso bili najbolj zadovoljni.

Ekipo Dejana Dončiča je sicer nekoliko vodila minula visoka zmaga na Ptuju. V soboto so popravljali vtis na domači zelenici, saj so na svojem igrišču takrat iz dveh tekem izvlekli zgolj točko, a se je žal izkazalo, da so tudi na sobotni izvlekli zgolj točko. Kaj sledi? Lendavčani bodo morali precej podrobno pregledati svojo igro in poskrbeti, da vodo speljejo na svoj mlin. Čeprav je lendavski športni park dlje časa bila neosvojljiva trdnjava, bo precej velika težava, če se to podre. Enakega mnenja je vsekakor tudi lendavska publika, ki cilja na višji rang tekmovanja.

Nafta 1903 – Primorje 0:0

Nafta 1903: Aljaž Cotman, Gergő Bollam Nermin Haljeta, Dániel Szökrönyös, Dominik Drk, Mitja Novinič, Bence Szabóm, Žan Kumer, Žiga Živko, Mihael Rebernik, Alen Korošec. Rezerve: Stefan Moćić, Lukas Magdič, Burai Erik Csaba, Marsel Stare, Žan Florjanc, Dániel Fekete, Vedran Vinko.
Primorje: Jan Zagomilšek, Mateo Itrak, Luka Jakopović, Rene Šolaja, Jakob Kodermac, Amel Džuzdanović, Matic Zavnik, Luka Badžim, Haris Dedić, Belmin Bobarić, Rok Bužinel Rezerve: Miha Dobnikar, Aldin Karabegović, Anže Kuraj, Edvin Suljanović, Franci Perko, Jan Štrukelj