Ostalo

Prihodnji vikend bo na sporedu dobrodelni nogometni turnir

Leo klub Lendava bo prihodnji vikend pod eno streho združil šport in dobrodelnost. Prihajajočo soboto se bo namreč v Športni dvorani Dvojezične šole Lendava odvijal dobrodelni nogometni turnir, na katerega ste vabljeni vsi, ki želite prav tako združiti prijetno s koristnim.
“V Leo klubu Lendava se zavedamo, kako pomembno je imeti sanje in sredstva, da jih uresničimo. Vendar pa tega privilegija nimajo vsi, nekateri se na svoji poti do cilja srečujejo z nemalo ovirami. Zato 2. marca prirejamo dobrodelni nogometni turnir v telovadnici Dvojezične srednje šole Lendava, izkupiček turnirja pa bo v celoti namenjen pomoči lokalnim mladim športnikom,” so za naš spletni portal sporočili iz Leo kluba Lendava.

Morda poznate mladega upa ki se sooča s socialno stisko in potrebuje pomoč na svoji poti do uresničitve sanj? “Na omenjeni nogometni turnir se lahko prijavijo ekipe, ki štejejo do 10 igralcev (igra 5+1). Prijavnina znaša 80 eur. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.” Vabljeni vsi ljubitelji nogometa, da mladim upom s skupnimi močmi olajšamo pot do sanj!