Ostalo

Preteklih 24

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali tri primere kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, štiri kršitve javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru, eno povoženje divjadi in eno kršitev prepovedi približevanja.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali eno tatvino bakrenih žlebov, en poskus preprečitve uradnega dejanja eno osebo pa smo napotili na zasebno tožbo.

Na področju prometne varnosti je prišlo do prometne nesreče izven naselja Rakičan v kateri je kolesarka utrpela lahke telesne poškodbe, ostale štiri prometne nesreče so se končale le z materialno škodo. Ena voznica, ki je vozila pod vplivom alkohola pa je bila pridržana in se bo zagovarjala pri sodniku za prekrške.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru, vsi kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti pogosteje opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.