Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, nesrečo pri delu, požar in povoženje divjadi. Obravnavane so bile tudi štiri kršitve javnega reda in miru.

Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo v naselju Podgrad, kjer so trčila tri vozila, dve osebi pa sta bili telesno poškodovani.

V naselju Hrastje Mota je voznica osebnega avtomobila prečkala železniško progo v trenutku, ko je pripeljal vlak. Prišlo je do trčenja, voznica, ki je bila v vozilu sama, pa se je hudo telesno poškodovala.

S področja kriminalitete je bil v Budincih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, v Ključarovcih pa vlom v klubske prostore. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, lendavski policisti pa so obravnavali nesrečo pri delu.

Včeraj okrog 20. ure je na pomurski avtocesti prišlo do požara na osebnem avtomobilu, katerega je vozil drž. Madžarske. Voznik je nepoškodovan zapustil goreče vozilo, ki je v celoti pogorelo. Požar so pogasili gasilci iz Lendave.

Javni red je bil kršen 4 krat v na javnih krajih in 1 krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na območju avtoceste.