Ostalo

Podjetje Daihen Varstroj na sejmu v Zagrebu

Lendavsko podjetje Daihen Varstroj je v minulih dneh sodelovalo na sejmu Zavarivanje (Varjenje) na sosednjem Hrvaškem, natančneje v prestolnici, Zagrebu. Pri tem so organizirali tudi tekmovanje v varjenju.

Lendavsko podjetje Daihen Varstroj se sejma Zavarivanje (Varjenje) v Zagrebu udeležuje še šest let. Pri podjetju trdijo, da so z obiskom na svojem razstavnem prostoru zadovoljni in verjamejo, da jim bo to prineslo določene rezultate. Že sicer se v podjetju, kot pravijo, na vsak sejem intenzivno pripravljajo in negujejo poslovne kontakte. Podjetje je med drugim v Zagrebu pripravilo srečanje distributerjev, zagotavljajo pa, da se bodo sejma udeležili tudi naslednjič.

Daihen Varstroj je na svojem razstavnem prostoru predstavil predvsem svoje najnovejše rešitve, inovacije in tehnološke dosežke. Predstavili sodelovanje podjetja s strokovno akademsko-znanstveno sfero ter izbrali najboljše BEWELBEE varilce, ki so se pomerili v varjenju in osvojili odlične nagrade: Varmig 211 Supermig, 2 x Varin 1605 in zaščitno varilsko masko.

Se pa Daihen Varstroj lahko med drugim pohvali tudi z lansko 20-odstotno rastjo prihodkov. Pričakovanja so letos optimistična, kot trdi vodstvo, pa nadaljujejo z vlaganji v proizvodnjo, predvsem v proizvodnjo najnovejših inverterskih varilnih aparatov Welbee. Med drugim posodabljajo tudi mehansko obdelavo za proizvodnjo komponent robotskih celic in CNC rezalnikov.