Ostalo

Nova načelnika na Policijski postaji Murska Sobota in Postaji prometne policije Murska Sobota

Z včerajšnjim dnem je vodenje PP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Aleksander Kreslin, vodenje PPP Murska Sobota pa je prevzel Edvard Zrim.
Aleksander Kreslin, načelnik Policijske postaje Murska Sobota

Z današnjim dnem je vodenje PP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Aleksander Kreslin. Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag., direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Bojan Ribič, policijski inšpektor specialist – namestnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto. Aleksander Kreslin je do sedaj opravljal dela in naloge načelnika policijske postaje na PP Gornja Radgona. Omenjeno enoto bo po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil policijski inšpektor specialist – pomočnik načelnika, Danilo Lukovnjak.

Kreslin se je v policiji zaposlil leta 1995, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na PP Gornja Radgona, kjer je opravljal različna dela od policista do načelnika policijske postaje.

Edvard Zrim, načelnik Postaje prometne policije Murska Sobota

Z današnjim dnem je vodenje PPP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Edvard Zrim. Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag., direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Peter Režonja, policijski inšpektor specialist – pomočnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto.

Edvard Zrim je do sedaj opravljal dela in naloge policijskega inšpektorja specialista – pomočnika načelnika na PP Murska Sobota. V policiji se je zaposlil leta 2001, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na PU Koper. Leta 2004 je bil premeščen na PU Murska Sobota, kjer je opravljal različna dela od policista do policijskega inšpektorja specialista – pomočnika načelnika.